sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Urpilaisen valheet ja parlamentaarinen historiamme.

Kuva YLEn sivulta
Perussuomalainen puolue julkaisi kokosivun ilmoituksen Helsingin Sanomissa 2.6.2013. En ihmettele sunnuntainumeron valintaa, sillä se saa eniten lukijoita. Sen mukainen on sitten teon arvostelukin: Ökypropagandaa (RKP:n Wallin), bluffia (SDP:n Backmann) ja samoilla linjoilla on moni muukin sixpackin tukija. No se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Ehkä raivo kohdistuu kaikkein eniten siihen, että Soini todisti olleensa oikeassa alusta alkaen. Onko se sietämätön mielikuva? Se todistaa myös siitä, että Jutta Urpilainen ja moni muu olemassa olevista vakuuksista todistanut on yksinkertaisesti sanoen valehdellut. Vakuuksia ei ole, vaikka valtiovarainministeri on sellaista moneen kertaan eduskunnan edessä väittänyt. Asia tuli selväksi Hesarin etusivulta, joskaan näin ei tapahtunut toimituksellisista syistä.

Tulipa mieleeni pääministeri Anneli Jäätteenmäen eroon johtanut prosessi. Siinä Jäätteenmäeltä katosi luottamus, kun eduskunta katsoi hänen valehdelleen. Kuinka käy Urpilaiselle? Onko kohtelu tasapuolista?

5 kommenttia:

 1. Näköjään tutkiva journalismi pitää itse tehdä ja vieläpä maksaa siitä. Valtakunnanoikeuteen taitaa tulla tungosta Saksan vaalien jälkeen...
  Muistettakoon kuitenkin kaiken Sipilä-hehkutuksen ohessa, että ilmeisesti Kiviniemi-Katainen jo panivat nimensä kyseenalaisiin papereihin. Sikäli tiukkaa oli tuolloisen PM:n esiintyminen vaalitenteissä. Kepu ilmeisesti pettää aina ?!?
  -Beowolf-

  VastaaPoista
 2. Maksun taisi toki tehdä veronmaksajat, kuten ovat maksaneet Soinin koko tähänastisen työuran. Ja teksti täynnä virheitä, suorastaan verorahojen tuhlausta koko ilmoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin. Ja kerrohan sitten ne virheet ettei kommenttisi jää vain pelkkään huulenheittoon. Muuten mihinkähän ne muut puolueet käyttävät budjetista tulleet viestintärahat? PS näyttää tuossa ilmoituksessa käyttäneen juuri siihen tarkoitukseen mihin ne on tarkoitettu.

   Taitaa vain kommentoijalle tehdä 'kipeää' kun PS on kertonut kaikelle kansalle noiden vakuuksien menettelystä. Hienoa PS! Samanlainen tiedottaminen jatkukoon, sillä hallituspuolueet toimivat salailumentaliteetilla.

   Poista
 3. Turhaa tuossa edellä on vollottaa. Poliittinen ja ilmastollinen huijaaminen ovat vähintäänkin "serkuksia" keskenään: tavoitellaan omaa - tai omien "mammonaa". Ja kansa tietenkin maksaa lystin !!!

  VastaaPoista
 4. Surullinen vakuussopimus, jota ensin salataan. Kaiken kukkuraksi tuosta sopimuksen teosta koituneet kustannukset lähentelevät ensi vaiheessa 700000 euroa, jonka lisäksi tulee vuotuiset vakuussopimuksen säilyttämisesta/hoitamisesta johtuvat kustannukset. Kaikki veronmaksajien piikkiin. Näillä toimilla SDP ja Jutta Urpilainen vain ovat peitelleet vaalilupauksiaan täysistä vakuuksista, joita vakuussopimus ei pidä sisällään.

  Saksan syksyn vaalien jälkeen tullaan jokseenkin varmasti leikkaamaan ainakin Kreikan velkoja, jolloin vakuussopimus on nollan arvoinen paperi.

  VastaaPoista